Manteau Rivierre - Réserve 10 Ans 2009 Extra Brut - geen stock.

25,50 € Excl. BTW - 30,85 € incl. BTW

Tijdelijk geen stock (01/10/2022).

 

In augustus 2022 zijn we van start gegaan met een nieuwe samenwerking: Champagne Manteau Rivierre. Na het ontdekken van de wijnen van Ludovic Manteau kan u zich misschien ook aansluiten bij zijn slogan: "een authentieke schepper van atypische champagnes."

 

Deze cuvée Réserve 10 Ans is een millésimechampagne uit het jaar 2009... Hij bestaat uit 100% Pinot Meunierdruiven en heeft een lage dosage van 4 g/l. Beperkte productie van ongeveeer 1.100 flessen.

 

Proeven:

Een complexe, licht getoaste champagne met een strogele kleur en de geur van kweepeer en kaneel. In de mond groene appel, citrustonen, een stevige structuur en een goede zuurgraad, met een lange afdronk.

Een champagne voor liefhebbers.

 

Ludovic Manteau, de wijnmaker: "De structuur van onze ondergrondse kelder en het feit dat wij de wijnen zonder thermische regulering bewerken, stelt ons in staat het energieverbruik te verminderen en onze impact op het milieu te beperken. Deze praktijken geven onze jaargangen een uitzonderlijke kwaliteit en een plezier dat zowel aromatisch als van grote finesse is."

druivensoort

100% pinot meunier

cuvée

extra brut

De wijnmaker Ludovic Manteau.

*retour