Over ons

Tijdens onze reizen in de Champagnestreek waren we altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere champagnes. We raakten er van bewust dat het moeilijk is om in België 'champagnes de vignerons' te vinden. Men vindt uiteraard champagnes van de grote, bekende merken. Deze hebben vaak weinig uitgesproken smaken en aroma’s, terwijl er juist zo veel mooie champagnes te vinden zijn die gemaakt worden door gepassioneerde wijnbouwers, maar die in België minder bekend zijn.

Initieel wilden we vooral onze vrienden warm maken voor deze geweldige Champagnes. Langzamerhand groeide de idee om ons eigen bedrijf op te starten en ons te specialiseren 'Champagnes de vignerons': champagnes van hoge kwaliteit aan prijzen die interessanter zijn dan die van de bekende merken.

Ook vandaag nog blijven wij steeds op zoek naar nieuwe champagnes van onafhankelijke wijnboeren. Al onze Champagnes zijn verkrijgbaar via onze e-Shop, maar u kan ons ook steeds telefonisch of per mail contacteren indien u specifieke vragen heeft. 

Welkom bij NOTRE COMPTOIR DU CHAMPAGNE.

Sandrine en Erik

Onze troeven

Notre Comptoir du Champagne heeft enkel 'champagnes de vignerons' in zijn gamma. Dat zijn champagnes van hoge kwaliteit, van A tot Z door de wijnbouwer geproduceerd. In vergelijking met champagnes van bekende merken die men in de groothandel vindt, zijn de 'champagnes de vignerons' vaak van een betere kwaliteit en aan een lagere prijs omdat zij niet over grote marketingbudgetten beschikken.

We zorgen zelf voor het directe transport tussen de producent en de consument om zo onnodige kosten aan tussenhandelaars te vermijden en een zo eerlijk mogelijke prijs op te kunnen stellen.

We leveren aan particulieren, de horecasector, organistoren van evenementen, traiteurs, bedrijfs-en privéfeesten zoals huwelijken en verjaardagen (enkel in België).

Onze troeven:

- hoge kwaliteit… volgens de specialisten
- eerlijke prijzen
- originele smaken en aroma’s
- eigen, directe import
- onafhankelijke wijnbouwers (Handvest van de “Vignerons Indépendants”)
- eenvoudig bestellen via onze eShop

 

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.”
- Johann Wolfgang von Goethe